Tüm Foto Galeriler

Konumuz İsraf

Okulumuzda 3 ve 4. Sınıflara Ahmet DEMİR öğretmenimiz tarafından israf konulu seminer verildi.

Azra Bisküviyi Ziyaret Ettik

Lise öğrencilerimiz kimya dersi kapsamında Azra Bisküvi'yi ziyaret etti.

Konumuz Meslekler

Anasınıfı B meslekler konusunda aşçımız Şaban ustayla birlikte turşu kurduk. Aşçılıkla ilgili merak ettiklerimizi sorduk. Fen laboratuvarımızda Neşe öğretmenimizle birlikte incelemeler yapıp, büyüteç, mıknatıs ve iskeletimizi inceledik. Bize vakit ayıran herkese teşekkür ediyoruz.

Bir Mssalda Ben Anlatıyorum

Her hafta haftanın çocuğu masal çantası ile birlikte belirlenen masal kitabını okula getiriyor. Arkadaşlarına görsellere bakarak aktarıyor, öğretmeni ile birlikte okuyor. Sene sonuna kadar masal kütüphanesini oluşturuyor. Ahmet Cemil ATEŞ'E masal anlatımı için teşekkür ederiz.

Paralel ve Meridyenler

9. sınıf öğrencilerimiz coğrafya dersinde paralel ve meridyenler konusunu kendi materyallerini hazırladılar.-

Biyoloji Dersi Laboratuvar Çalışmalarımızdan

12.sınıflara sınav maratonunda bir soluk olarak eğitici, öğretici ve eğlenceli olarak uygulattığımız biyoloji dersi laboratuvar çalışmamızdan..