Tüm Foto Galeriler

Yoğurt Mayalama Etkinliği

Fen bilimleri dersinde labaratuvar da mikroskop tarafından küf mantarı gözlemi ve yoğurt mayalama etkinliği yapıldı.

Sevgi Kaktüsü

3/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nuray BİLBAN eşliğinde sevgi kaktüsü dikti. Çocuklar diktiği kaktüsü büyütecek ve büyüyen çiçeklerden yeşeren kaktüsleri dağıtarak bu sevginin devamını sağlayacaklar.

Miniklerden 10 Kasım

Anasınıfı öğrencilerimiz de Atamızı andı.

Göz Taraması

3/A sınıfı velisi Şerife ÖCAL hanım sınıfımıza göz taraması yaptı. Aynı zamanda öğrencilerimize kısa açıklamalar da yaptı. Velimize çok teşekkür ediyoruz.

Mektup Arkadaşlığı

Geçen yıl görüştüğümüz mektup arkadaşlarımızdan bu yıl ilk mektubumuzu aldık. Öğrenciler çok mutlu oldu. 3/A sınıfı olarak en kısa zamanda cevaplarımızı göndereceğiz.

Sinema ve Yemek Etkinliği

Okulumuz 7-C ve 7-D sınıfı öğrencileri sınıf rehber öğretmenleri eşliğinde sinema ve yemek etkinliği yaptılar.