Tüm Foto Galeriler

Miniklerimizden Şapkalar

Miniklerimizin aile katılım çalışmaları şapkalarıyla çok eğlendik. Emeği geçen velilerimize ve küçük tasarımcılarımıza çok teşekkürler.

Araştırmacı Çocuklar İş Başında

2-C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Esra GÖR eşliğinde sirke ile karbonatın balon üzerindeki etkisini incelediler.

İç Organlarımız

2C Sınıfı Sınıf Rehber Öğretmeni Esra Gör ile "İç Organlarımız" etkinliği.

1-A Sınıfı Veli Etkinlik Saati

Serbest etkinlik dersinde konu temizlik idi. Öğrenciler vücut temizliği ile ilgili anlatımı uygulama yaparak pekiştirdiler. En son temizlik konulu boyama sayfasını boyadılar. Velimiz Raziye MERAL'a çok teşekkür ederiz.

3 Boyutlu Tasarımlar

Görsel Sanatlar Dersinde Öğretmenimiz Erkan Tümer 6. Sınıf Öğrencilerimizle Birlikte Farklı Malzemeler Kullanarak 3 Boyutlu Tasarımlar Yaptılar.

7. Sınıflardan Maske

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Erkan Tümer Görsel Sanatlar Dersinde 7-A Sınıfı Öğrencileri İle Birlikte Maske Tasarladılar.