Tüm Foto Galeriler

Sulu Oyunlar

Anasınıfı B öğrencilerinin havaların ısınmasıyla yaptıkları sulu oyun etkinliği.

Mikroskop'ta İncelemelerde Bulunduk

7. ve 3. sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde mikroskop ile arı,sinek,böcek,kan dokusu,soğan zarı ve kıl kökü gibi örnekleri ayrıntılı olarak incelediler.

Robotik-Kodlama Kursu Katılım Sertifikaları

Okulumuz öğrencilerinden Muhammed Eren Kocakaya, Erol Öztüren ve Oğuz Kaan Keşan, sosyal faaliyetler kapsamında düzenlenen Robotik- Kodlama kursunu başarıyla tamamlayıp sertifikalarını aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Limon Pili Yaptık

5.Siniflar Fen Bilimleri dersinde Limon Pili yapımını ve Ampül parlaklığını öğreniyor.

Sessiz Sosyal Oyunu

7. sınıflar sosyal bilgiler dersinde öğretmenleri gamze budak yalçın eşliğinde sessiz sosyal oyunu oynayarak sosyal bilgiler dersi kavramlarını bulmaya çalışarak eğlenceli dakikalar geçirdiler.

5. Sınıflarla İftar Yemeği

5-A ve 5-B Sınıfı öğrencilerimiz ve velilerimiz ile iftar yemeğimiz.