Tüm Foto Galeriler

Uzay'a Yolculuk

3-D sınıfı, sınıf Uzay teması ile Uzay' a yolculuğa çıktı. İlk önce güneş sistemiyle ilgili animasyon film izlendi. Uzay'dan Dünyamızın neden mavi göründüğü ve gökkuşağının nasıl oluştuğu ile ilgili deneyler yapıldı. Son olarak astronot kostümlerini giyen öğrenciler rokete binerek Ay' a yürüyüşe çıktı. Öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmeyi birebir yaşadılar.

Trafik Haftası

Trafik Haftası'nda okulumuza İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şerafettin COŞKUN, Komser Yardımcısı Dudu ÜLGER, polis memuru Necati TUĞRUL gelmişlerdir. Necati Bey öğrencilerimize trafik kurallarıyla ilgili sunum yapmıştır. Teşekkür ederiz.

Ortaokullar Yıl Sonu Pikniğimiz

Yaklaşan eğitim öğretim yılının son günlerinde ortaokul öğrencilerimizle pikniğimiz.

Tohumlar Toprakla Buluştu

2/A sınıfı öğrencilerimiz Hayat Bilgisi dersi kapsamında çiçek ve sebze tohumlarını toprakla buluşturdular, sulayarak büyümeye bıraktılar.

Bilim Şenliği'ne Ziyaret

4/C sınıfı, öğretmenleri Zekiye TANGEL ile birlikte Lütfi Elvan Kongre Merkezi'nde yapılan Bilim Şenliği'ni ziyaret ettiler.

Müze ve Resim Sergisi Gezimiz

2/A sınıfı, öğretmenleri Hayriye TAŞ eşliğinde resim sergisi ve ardından müze gezisi yaptılar.