Tüm Foto Galeriler

Hayallerimizdeki Projeler

5-C sınıfı sosyal bilgiler dersinde öğretmenleri Gamze Budak Yalçın eşliğinde hayallerindeki projelerini kağıda döktüler. Bu sayade ürünlerin,üretim dağıtım ve tüketim aşamalarını daha iyi kavradılar.

Anasınıfı B Etkinliklerimiz

Anasınıfı B öğrencilerimiz gri rengi karıştırarak buldu. Oynadıkları oyunla nefes açma çalışması yaptı. Son olarak kes-yapıştır çalılması yaparak etkinliklerini tamamladı.

Okulumuz Hayvanat Bahçesini Gezdik

Okulumuz Anasınıfı B öğrencileri hayvanat bahçemizi gezdi.

Gökkuşağı Deneyi

Anasınıfı A öğrencilerimizden Zehra BALOĞLU'nun anne ve babası Zeynep BALOĞLU ve Şerafettin BALOĞLU eşliğinde bebeklikten bugüne kadar olan fotoğraflarını incelediler ve gökkuşağı deneyi yaptılar. Velilerimize teşekkür ediyoruz.

Drama Odamızda Eğlenceli Zamanlar

7. sınıflar Sosyal Bilgiler dersinde öğretmenleri Gamze Budak Yalçın eşliğinde drama yaparak derste öğrendikleri bilgilerini canlandırma yaparak daha iyi kavradılar.

Yasama Yürütme Yargı

7. sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler dersinde Yasama Yürütme Yargı görevlerini öğretmenleri Gamze Budak Yalçın eşliğinde drama yaparak daha iyi kavradılar.