Öğretmenlerimiz Kayseri Erciyes'te

Başarı Eğitim Kurumları olarak öğretmenlerimize yönelik Kayseri Erciyes gezisi düzenledik.

Konya Gençlik Eğitim Kurumları'ndan Okulumuza Ziyaret

Okulumuzdan memnuniyetlerini diler getiren Gençlik Eğitim Kurumları yönetim kuruluna nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Başarı Koleji Giriş Sınavı

Başarı Koleji Kayıt Kabul Sınavı

Başarı Koleji'nden 'Aydınlık Yarınlara'

Türkiye geneli düzenlenen “Aydınlık Yarınlara” kitap okuma yarışmasında; İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorisinde Başarı Koleji olarak dereceye giren öğrencilere Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu’nda, proje yöneticileri tarafından törenle  ödülleri verildi.

Başarı Koleji 22. Geleneksel Eğitim Sempozyumu’nda

Başarı Eğitim Kurumları, Antalya’da gerçekleştirilen Geleneksel Eğitim Sempozyumu’nda yerini aldı.

ÇOOOOOOOOK... Çalıştık, eğlendik, güldük ve YEDİK

Başarı Eğitim Kurumları olarak her yıl yaptığımız kış kampını bu sene de Seamelia Beach Resort Hotel & Spa'da gerçekleştirdik.