Tebrikler Gençler

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2018 mezunlarımızdan Furkan Yılmaz Türkiye 53. sü ve Zehra İrem Altunay Türkiye 168. si olmuşlardır.

LGS ve YKS'de BAŞARI Damgası

22/07/2019 tarihinde açıklanan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçları ve 19/07/2019 tarihinde açıklanan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Başarı Eğitim Kurumları olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir başarıya imza atmış bulunmaktayız.

Karaman’ın Amiral Gemisi BAŞARI

Zirveyi hedef edinenlerin tek adresi olan Başarı Koleji yine adına yakışan şekilde tüm öğrencileri ile zirvede yerini aldı.

Başarılarla Dolu Bir yıl Geride Kaldı

Özel Başarı Eğitim Kurumları olarak başarılı bir eğitim öğretim yılını da bitirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Absürt Öğretmen Okulumuzda

Sosyal medyada "Absürt Öğretmen" olarak bilinen Hasan Çağatay ELMA okulumuz öğretmenlerine "Okul Sevilir mi Hiç?” konulu seminer vermiştir.

Yazar Metin Özdamar Okulumuzda

Sosyal bilgiler öğretmenlerinin yakından tanıdığı ve eğlenceli tarih serisinin yazarı Metin ÖZDAMAR okulumuz öğrencilerine LGS ile ilgili sunum gerçekleştirmiştir.