Karaman Futbol Kulübü Okulumuzda

İlimizi TFF 2. Lig Kırmızı grupta temsil eden Karaman Futbol Kulübü yönetici ve bazı futbolcuları ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

ATATÜRK'ü Saygıyla Anıyoruz

Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran büyük Atatürk! Sen milletinin gönlünde ebedi yaşayacaksın.

Yüzmede Zirve Başarı'nın

İlimizde düzenlenen okullar arası yüzme kız - erkek yıldızlar müsabakalarında öğrencilerimiz adeta tüm madalyaları topladılar.

Öğrencilerimiz Yüzmede Fark yarattı

Okul sporları kapsamında yapılan il geneli yüzme müsabakalarında okulumuz öğrencileri madalyaya doymadı.

Yaşasın Cumhuriyet!!!

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılı kutlama programı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu'nda coşku içerisinde kutlandı.

Akran Nezaketi Projemiz Erasmus Days'te

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafınca düzenlenen “Erasmus Days” haftası etkinliklerine Özel Başarı Eğitim Kurumları olarak “Akran Nezaketi“ isimli etwinning projesi ile katıldık.