Her İki Turnuvada da Şampiyon Oldular

Okulumuz Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi sınıfları arasında yapılan, sınıflar arası sokak basketbolu ve sınıflar arası halı saha turnuvasında 11-A Fen sınıfı her iki turnuvada da şampiyon olmayı başarmışlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Başarı Koleji'nden Bilim Şenliği

Kaliteli eğitimi ilke edinmiş, Özel Başarı Eğitim Kurumları Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin başta Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik olmak üzere Türkçe, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü, İngilizce, Resim, Müzik, Robotik Kodlama, Anasınıfı, Maker Uygulamarı gibi daha bir çok branşın yer aldığı kendi başlarına bağımsız düşünme, çalışma ve başarma, cesaret kazanılması, eleştirici düşünme yeteneği gibi alanlarda oldukça önemli değerleri kazandıran bu önemli organizasyona imza attılar.

Matematik Bilgi Yarışmamız Tamamlandı

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası matematik bilgi yarışmasının birinci etabı 20.04.2018 tarihinde, final etabını ise 04.05.2018 tarihinde ödül töreni ile gerçekleştirdik.

Tales Matematik Olimpiyatında Finallerdeyiz

1. Aşaması okulumuzda düzenlenen Tales Matematik Olimpiyatının finaline girmeye hak kazanan öğrencilerimizle Aydın'a gittik.

Anaokulu Gecemiz

Okul Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi