Öğrencilerimiz Geri Dönüşüm Tesisinde

Okulumuzun 7.Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde işledikleri evsel atıklar ve geri dönüşüm konusuyla ilgili olarak Karaman Yunus Emre Geri Dönüşüm tesisini ziyaret ettiler.

Okulumuz Ulusal Basında

Yaptığı projeler ve elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren okulumuz, son projesiyle adından yine söz ettirip ulusal basında yer aldı.

Kayıt Kabul Sınavı Cevap Anahtarı Yayınlandı

Başarı Eğitim Kurumları olarak, gelecek yıl okulumuzda okuyacak öğrencileri seçmek ve okulumuzda indirimli öğrenim hakkı elde etmek isteyen öğrencilere yönelik her yıl düzenlemekte olduğumuz 4. sınıfların katıldığı Ödüllü Seviye Belirleme Sınavı bugün (24.03.2018 Cumartesi) oldukça yoğun bir katılımla yapıldı.

Başarı'lı Olmak İçin Yarıştılar

Okulumuz 4. Sınıflara Seviye Belirleme Sınavı Yaptı.

Kat-ı Sanatı Sergisini Gezdik

Gevherhatun Anaokulu Minikleri Okulumuzda

Gevherhatun anaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek öğretmenler eşliğinde çeşitli etkinliklere katıldılar.