Büyük Gurur!

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası münazara yarışmasının yarı final etabı bugün gerçekleştirildi.

Eşli Masatenisi Müsabakaları Tamamlandı

Başarı Liseleri olarak Okulumuzda sosyal etkinlik kapsamında yapılan Eşli Masa Tenisi müsabakaları final mücadelesinin ardından tamamlandı.

Son Kale Çanakkale

Okulumuz 18 Mart Çanakkale Savaşları münasebetiyle hazırlamış olduğu "Son Kale Çanakkale" adlı anma programını bugün (18.03.2018) Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda büyük bir coşkuyla kutladı.

İyilik Kulübü Öğrencileri Kuntoğlu’na Çalışmalarını Anlattı

Başarı Koleji İyilik Kulübü öğrencileri 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mevlüt Kuntoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Yangın Vaaaaarrr!

28 Şubat Sivil Savunma Günü münasebetiyle Başarı Liseleri olarak, öğrencilerin doğal afetler karşısında bilinçlenmesi ve bu konuda gerekli eğitimleri almaları amacıyla yangın ve tahliye tatbikatı yaptık.

Kumbaradaki Paralar Kitaba Dönüştü