Robotik Kodlama

İlklerin Okulundan Bir İlk Daha

Karaman Başarı Eğitim Kurumları olarak Karaman'da bir ilke imza atarak Robotik ve Kodlama Eğitimi vermeye başladık.

2001 yılında çıktığımız eğitim öğretim serüveninde her yıl olduğu gibi bu yılda yaptığımız yenilikle Başarı Eğitim Kurumları olarak Karaman'a ve öğrencilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.

Karaman'a getirdiğimiz yenilikler ve başarılarla adından söz ettiren okulumuz, geçtiğimiz yıllarda eğitim ve öğretimde sınıflarda ilk akıllı tahta kullanımı, ilk 3 boyutlu derslik, Karaman'ın ilk özel fen lisesi ve daha bir çok konudaki yenilikleriyle bu konuda zirvede yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığının önümüzdeki yıllarda müfredata koymayı planladığı Robotik ve Kodlama dersini yine Karaman'da ilk Başarı Okulları olarak 2017-2018 yılı 1. dönemi itibariyle başlatmış bulunuyoruz. Hem ders olarak hemde klüp olarak başladığımız Robotik ve Kodlama derslerinde öğrencilerimiz laboratuvarda kendi kodlarını yazıp kendi robotlarını oluşturuyorlar.

VİDEOLAR İÇİN TIKLAYINIZ

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/g3e9837OGW0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>