İLKOKUL

İlk Okul Tüm Foto Galeriler

Sevgi Kaktüsü

3/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nuray BİLBAN eşliğinde sevgi kaktüsü dikti. Çocuklar diktiği kaktüsü büyütecek ve büyüyen çiçeklerden yeşeren kaktüsleri dağıtarak bu sevginin devamını sağlayacaklar.

Göz Taraması

3/A sınıfı velisi Şerife ÖCAL hanım sınıfımıza göz taraması yaptı. Aynı zamanda öğrencilerimize kısa açıklamalar da yaptı. Velimize çok teşekkür ediyoruz.

Mektup Arkadaşlığı

Geçen yıl görüştüğümüz mektup arkadaşlarımızdan bu yıl ilk mektubumuzu aldık. Öğrenciler çok mutlu oldu. 3/A sınıfı olarak en kısa zamanda cevaplarımızı göndereceğiz.

5 Duyu Organımız

3/A Sınıfı öğrencileri sınıf rehber öğretmenleri eşliğinde 5 duyu organı etkinliği yaptılar.

E-L-A Kurabiyelerimiz

1/C sınıfı öğrencileri E-L-A seslerini hissetti, öğrendi, yaptı ve yedi.

Mevsimlerden Sonbahardayız

3/C sınıfı serbest etkinlik dersinde "mevsimlerden sonbahardayız" adli çalışmayı yaptılar.