İLKOKUL

İlk Okul Tüm Foto Galeriler

2/A Sınıfı Trafik Park'ında

2/A sınıfı Karaman Trafik Park'ında eğitim aldı. Daha sonra akülü arabalara binen öğrencilerimiz eğlenceli zamanlar geçirdi.

2/B Sınıfından Anlamlı Ziyaret

2/B sınıfı "Dursun Fakih huzur evini ziyaret ettiler. Onlara çiçekler ve ikramlar verdiler. Hayır dualarını istediler. Başarı Koleji'nin selamlarını götürdüler.

2/D Sınıfı Karaman Tanıtım Müzesinde

2/D sınıfı öğrencileri Karaman Tanıtım Müzesi'ni gezdi.

Öğrencilerimizin İlgi Alanları

Okulumuz 3.sınıf öğrencileri Rehberlik Öğretmenimiz Enise TEKEŞ eşliğinde ilgi alanlarını arkadaşlarıyla paylaştı.

1/C ve 1/D Sınıfı Gezide

Okulumuz 1/C ve 1/D sınıfı öğrencileri Karamanoğlu Mehmet Bey kütüphanesi ve Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettiler. Daha sonra seramik ataölyesinde seramik çalışmalarını gördüler. Halı atölyesinde Ebru sanatının yapılışını izlediler. Katkılarından dolayı velimiz Ayşe KAYA, Ümmgülsüm PETEK ve hocamız Gülşen KAHRAMAN ile Mustafa Bey'e teşekkürü bir borç biliriz.

2. Mektubumuz Geldi

2/A Sınıfının Antalya'daki arkadaşlarından ikinci mektupları geldi.