İLKOKUL

Başarı'lı Olmak İçin Yarıştılar

Başarı Koleji Olarak 4. Sınıflara Bursluluk Sınavı Yaptık.

Öğretmenlerimiz Kayseri Erciyes'te

Başarı Eğitim Kurumları olarak öğretmenlerimize yönelik Kayseri Erciyes gezisi düzenledik.

Başarı Koleji Giriş Sınavı

Başarı Koleji Kayıt Kabul Sınavı

Yaşasın Cumhuriyet!!!

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılı kutlama programı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu'nda coşku içerisinde kutlandı.

Tebrikler Emine Mümine Öğretmenimiz

Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı, Karaman Valiliği ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin ortaklaşa düzenledikleri çalıştaya öğretmenimiz Emine Mümine Aydemir yapmış olduğu "Sıfır Atık" eseriyle davet edilmiş ve teşekkür belgesi almıştır. Okulumuzu temsilen katıldığı bu projesi ve aldığı ödülden dolayı kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şimdi Başarı'lı Olduk Sınıfları Doldurduk

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk zili bugün (11.09.2023) okulumuzda da sevinçle, heyecanla ve coşkuyla çaldı.