İLK OKUL

Başarılarla Dolu Bir yıl Geride Kaldı

11.06.2017

Özel Başarı Eğitim Kurumları olarak başarılı bir eğitim öğretim yılını da bitirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

İl genelinde düzenlenen sportif yarışmalarda dereceler, yapılan sınavlarında il dereceleri derken başarılarla dolu bir dönemi de geride bıraktık. Sınıf rehber öğretmenlerinin öğrencilerimize karnelerini vermesiyle 2016-2017 eğitim öğretim yılı tamamlandı.

Bütün bunların yanı sıra eğitimin son gününde de başarılarımız devam etti. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlene Okuma Zamanı adlı projede dereceye giren öğrencilerimize, sosyal ve sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere ve yıl boyu tam anlamıyla görevini idrak eden serviscilerimize hediyeleri ve belgeleri Okul Müdürümüz Mehmet Coşar ile sınıf rehber öğretmenleri tarafından verildi. Eğitim ve öğretim yılı boyunca emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür eder, mutlu bir tatil geçirmelerini diliyoruz.