İLK OKUL

Başarı'lı Olmak İçin Yarıştılar

26.03.2017

Okulumuz 4. Sınıflara Seviye Belirleme Sınavı Yaptı.

Başarı Eğitim Kurumları olarak, gelecek yıl okulumuzda okuyacak öğrencileri seçmek ve okulumuzda indirimli öğrenim hakkı elde etmek isteyen öğrencilere yönelik her yıl düzenlemekte olduğumuz 4. sınıfların katıldığı Ödüllü Seviye Belirleme Sınavı bugün (26.03.2017 Pazar) yapıldı. Sınava katılım oldukça yoğundu.

Bu yoğunluk Başarı Eğitim Kurumları Ailesi olarak bizleri hem heyecanlandırdı hem de gururlandırdı. Öğrendiklerinin karşılığını almak için ter döken çocuklarımız aynı zamanda 2017–2018 eğitim öğretim yılında Başarı Koleji öğrencisi olmak için de kıyasıya yarıştı. Sınava gösterdikleri ilgiden dolayı, bütün öğrencilere, velilerine, onlar için büyük emek veren öğretmenlerine ve sınavda görev alan bütün öğretmenlerimize BAŞARI EĞİTİM KURUMLARI AİLESİ OLARAK TEŞEKKÜR EDERİZ.

(SINAV SONUÇ KARNELERİ 28 MART SALI GÜNÜ ÖĞRENCİLERİN OKULLARINA GÖNDERİLECEKTİR. AYRICA OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİNDEN DE BİLGİ ALINABİLİR.)