İLK OKUL

Haydi Çocuklar Yaz Okuluna

10.05.2019

Başarı Eğitim Kurumları olarak 14 Haziran 2019’da okulların tatile girmesiyle birlikte 24 Haziran'da başlayacak yaz okulu organize edeceğiz.

Öncelikle okulumuz öğrencileri olmak üzere tüm öğrencilere yönelik olacak bu çalışmada öğrencilerimizin eğlenerek dinlenmesini ve hoş vakit geçirmelerini sağlayacağız.

Yaz Okulumuz Kuran-ı Kerim, Spor, Yüzme ve Maker gibi farklı paket seçeneklerinden oluşmaktadır. Bu paketler içerisinde Fen Laboratuvarı, Zeka Oyunları, Sokak Oyunları, Görsel Sanatlar, Drama, 3D Modelleme, Ahşap Atölyesi ve Okul Dışı Etkinlikler gibi etkinlikler ile derslerimiz mevcuttur.

Kuran-ı Kerim paketimiz 24 Haziranda'da başlayıp 2 ağustosta sona erecek ve toplam 240 saat ders işlenecektir. Diğer paketlerimiz ise ders süresi 3 hafta olup, 24 Haziran - 12 Temmuz ve  15 Temmuz - 2 Ağustos arasında 2 tur şeklinde yapılacaktır. Toplam 3 haftalık paketlerde 120 saat ders işlenecektir.

Yaz okulumuzda öğrenci malzemeleri, kahvaltı, öğle yemeği ve servis ücretleri paket ücretlerine dahildir.

Alanında uzman öğretmenlerle yapacağımız bu çalışmanın programı ile ilgili tüm sorularınız için görevli öğretmenlerimizden ve okulumuzdan bilgi alabilirsiniz.

Sorumlu Öğretmenler:
Ahmet Demir: 0 543 252 58 87