İLK OKUL

Öğretmenlerimiz Joven Academia'da

20.03.2017

Öğretmenlerimiz Joven Academia seminerine katıldılar.

Kaliteli bir eğitimin kaliteli bir kadronun eseri olacağını dile getiren kurumumuz, bu ilkeden yola çıkarak her zaman ülkemizin neresinde olursa olsun eğitim, öğretim ve gelişim üzerine düzenlenen tüm seminer ve sempozyumlara öğretmenlerimizin de katılımını sağlayarak kişisel gelişimlerini arttırarak devam ettirmelerini sağlıyor.

Haftasonu Konya Rixos Hotel'de gerçekleşen Joven Academia'nın hazırlamış olduğu kişisel gelişim zirvesine okulumuz öğretmenleride katılmıştır.

Programda Girişimcilik, Topluluk Önünde Konuşma, Hitabet Sanatı, Beden Dili ve Diksiyon, Yaratıcılık ve Yönetim Teknikleri ile Kariyer Uçuşu yer aldı.

Programın sonunda öğretmenlerimiz sertifikalarını alarak kişisel gelişim programını tamamladılar.