İLK OKUL

Okuma Bayramlarımız

10.05.2018

Artık okuma ve yazmayı öğrenen okulumuz 1/A, 1/B ve 1/C sınıfı öğrencilerimiz "Okuma Bayramı" yaptı. Programımız değerli müdürümüz Doğan YEĞİN'in konuşması ile başladı. Müdürümüz "Çocuklarımıza ilk önce okulu sevdirmeliyiz diyerek" ilkokulun özellikle birinci sınıfın ne kadar önemli olduğunu dile getirmiş oldu. Programlarımız dolu dolu geçti. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz büyük bir emek sarfettiler. Öğrencilerimiz kendilerini izlemeye gelen velilerimize dans gösterileri yaptı, şiirler okudu, ingilizce ve türkçe şarkılar seslendirdi, ingilizce diyaloglar yaptı ve semazen gösterisi sergiledi. Öğrencilerimizin küçüklük resimlerinin olduğu videolar gösterildi. Programda bir de babalarımıza sürpriz yapıldı. Koromuzun seslendirdiği "baba bi bak bana" şarkısını babalarımızla birlikte söylediler. Okuma Bayramımız velilerimizin öğrencilere, onlara özel hazırlanmış kitapları hediye etmesi ile son buldu. Programda emeği geçen sınıf öğretmenlerimize, sahne önü ve sahne arkasında çalışan branş öğretmenlerimize, programı sunan öğretmenimiz Kamber LAFÇİ'ya ve bizleri yalnız bırakmayan velilerimize çok teşekkür ederiz.