İLK OKUL

Şimdi Başarılı Olduk Sınıfları Doldurduk

10.09.2019

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk zili bugün (09.09.2019) okulumuzda da sevinçle, heyecanla ve coşkuyla çaldı.

Başarılarla dolu bir yılı geride bıraktıktan sonra, yaz tatiline giren öğrenciler ders zilinin çalmasıyla eğitim-öğretime kaldıkları yerden devam ettiler.

Hem Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul binamızda hem de Anadolu ve Fen Lisesi binamızda yapılan açılış programında okul müdürlerimiz 2018-2019 eğitim öğretim dönemindeki başarılarımıza değinmenin yanı sıra geçtiğimiz yıl bizleri gururlandıran öğrencilerimizi ödüllendirdiler.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilerimize çiçek takdim edilerek öğrencilerimiz ödüllendirildiler.

Açılış programının ardından öğrencilerimiz ilk derslerini öğrenmek üzere öğretmenlerinin eşliğinde sınıflarına geçtiler.

Başarı Eğitim Kurumları olarak yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını ve daha başarılı bir yıl geçirilmesini diliyoruz.