İLK OKUL

Yaz Okulumuz Tamamlandı

16.07.2017

Başarı Koleji olarak 12 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında düzenlediğimiz 5 haftalık yaz okulumuz tamamlandı.

Bilindiği üzere 9 Haziran 2017’de okulların tatile girmesi ve velilerimizden gelen talep üzere bu yıl okulumuzda yaz okulu organize ettik. Öncelikle okulumuz öğrencilerine yönelik olan bu çalışmada öğrencilerimizin eğlenerek dinlenmesini ve hoş vakit geçirmelerini sağladık. Alanında uzman öğretmenlerle yaptığımız bu çalışmada Yüzme, Kuran-ı Kerim, Futbol, Kitap Okuma, Bilgisayar, Görsel Sanatlar, Seramik, Taekwondo, Sokak Oyunları, Salon Sporları, Piknik, At Binme, Zeka Oyunları ve Sinema gibi etkinlikler yer aldı.

14 Temmuz Cuma akşamı saat 18.00'de yapılan kapanış programı ile yaz okulumuzu tamamlamış olduk.

Program Okul Müdürümüz Doğan Yeğin'in açılış konuşması ile başladı. Devamında Kuran-ı Kerim Tilaveti, İlahiler 40 Hadis, Slayt Gösterisi ve Tiyatro gösterileri yer aldı.

Düzenlediğimiz yaz okulunda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.