ANADOLU - FEN LİSESİ

1. Yılımızda Zirvedeyiz

10.08.2017

Uzman eğitim kadrosuyla fen lisemiz ilk yılında adına yakışır bir basarıya imza attı.

18 öğrencimizden 12'si seçkin üniversitelere yerleşerek bizleri gururlandırdı. 1 öğrencimiz Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesine, 2 öğrencimiz Karatay Üniversitesi Tıp Fakultesine, 1 öğrencimiz Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakultesine, 1 öğrencimiz Selçuk Üniversitesi Eczacılık Fakültesine, 1 öğrencimiz İstanbul Teknik Üniversitesi inşaat mühendisliğine,1 öğrencimiz İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine, 1 öğrencimiz Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi yüzde 100 burslu Mühendislik Fakültesine, 1 öğrencimiz Ankara Üniversite Psikoloji Bölümüne, 1 öğrencimiz Selçuk Üniversitesi Makine mühendisliğine 1 öğrencimiz Afyon Kocatepe Üniversitesi elektrik elektronik mühendisliğine 1 öğrencimiz Nişantaşı üniversitesi yüzde 50 burslu mimarlik fakültesine yerleşmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, yeni eğitim öğretim ve meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Bu büyük başarıda emeği geçen basta kurucu temsilcimiz Mehmet Coşar'a idareci, öğretmen arkadaşlarımıza ve desteğini esirgemeyen tüm velilerimize teşekkür ederiz.