ANADOLU - FEN LİSESİ

Gençlerimizle Ankara'yı Gezdik

12. Sınıf ve 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik “Bilkent Üniversitesi ve ODTÜ’ye bir gezi düzenledik.

YKS Temel Yeterlilik Sınavı

Yeni sınav sisteminin (YKS) Karaman genelindeki ilk deneme sınavını Başarı Liseleri olarak yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Halı Saha Turnuvamız Tamamlandı

10-19.10.2017 tarihleri arasında düzenlenen Anadolu ve Fen Lisemiz halı saha futbol turnuvamızı tamamladık.

Bir Damla Işık Kocaman Umut Olsun

Özel Başarı Koleji kardeş köy okulumuz Güldere köyüne öğrencilerimizle birlikte giderek çok şeye can verdik.

Karaman'da Bir İlke İmza Attık

Fen Lisesi Müdür Yardımcımız Pelin Aksoy ve Matematik Öğretmenimiz Sadettin Çiçek'in 23-24 eylül ile 30 eylül 1 ekim tarihlerinde toplam 30 saat süren eğitimi başarı ile tamamladılar.

Başarı Liseleri Turnuvası Tamamlandı

Başarı Eğitim Kurumları Anadolu ve Fen Liseleri Masa Tenisi Turnuvası kıyasıya mücadelererle tamamlandı.