ANADOLU - FEN LİSESİ

Türkiye Birincisi Okulumuzdan Kuntoğlu’na Ziyaret

İyilikte Yarışarak Ödül Alan Okulumuz Öğrencileri Başarılarını İL Milli Eğitim Müdürü Sayın Kuntoğlu İle Paylaştı.

Okullarımıza İki Ödül Birden

Başarı Eğitim Kurumları olarak, Anadolu Lisemiz, Fen Lisemiz ve İlkokulumuz hem beyaz bayrak hem de beslenme dostu okul olma kriterlerini yerine getirerek belgeleri almaya hak kazandık.

Fen Lisemiz Türkiye Birincisi Oldu

''3. İyilik Okulu Ödülleri'' projesinde 1200 Proje içersinden yapılan degerlendirmelerden sonra Özel Liseler arasında Türkiye 1.si olduk.

Bizi Her Zaman Koşulsuz Seven Meleklerimize

Başarı Liseleri olarak sosyal anlamda yaptığımız farklılıklarımıza bir yenisini daha ekledik.

Geleceğe MERHABA Haydi, Kepler Havaya !!!

Öz güveni yüksek, başarı odaklı ve ne istediğini bilen, sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren Başarı Liseleri 2018 yılı mezuniyet proğramı 11 Mayıs 2018 Cuma akşamı Grand otelde Okul kurucumuz Mehmet Coşar, Lise idari kadromuz, ilk ve ortaokul idari kadromuzun yanı sıra öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla büyük bir çoşku ile gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz Manavgat'ta

Sosyal etkinlikler kapsamında 12.sınıflarımıza Manavgat gezisi düzenledik.