ANADOLU - FEN LİSESİ

KMÜ ve Başarı Koleji İşbirliğinde Türk Halk Müziği Gecesi

Başarı Eğitim Kurumları ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İşbirliğinde düzenlenen '3. Türk Halk Müziği Ses Yarışması' KMÜ'nün ev sahipliğinde düzenlendi. Düzenlenen Ses Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

etwinning Projemize Bir Ödül Daha

Ödüllü Ses Yarışmasına Hazır mısınız?

Başarı Eğitim Kurumları olarak her alanda öncü olmaya devam ediyoruz.

E-Twinning Projenin Nisan Ayı  Webinarını Yaptık

E-Twinning Projenin Nisan Ayı Webinarını Yaptık

Ortağı olduğumuz “ Gönülden Dile” isimli e twinning projenin nisan ayı  webinarını yaptık.

Boğaziçi Kurs Merkezi Giriş Sınavı

Boğaziçi Kurs Merkezi olarak, öğrencilere kurs merkezimize kayıt olabilmek ve indirim hakkı sağlayan, seviye belirleme sınavı 6, 7 ve 10. sınıflar için 5 Mart 2022 Cumartesi günü saat 10.00'da, 8, 9 ve 11. sınıflar için 6 Mart 2022 Pazar günü saat 10.00'da kursumuz binasında yapılacaktır.

Engelli Bireyleri Anlamak

Okulumuzda engellilerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmek için Şahika Rehabilitasyon idare ve öğretmenleri tarafından Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimize yönelik okulumuz spor salonunda farkındalık etkinliği düzenlendi.