ANADOLU - FEN LİSESİ

YKS'de de Zirvedeyiz

Okulların 6 Eylül'de açılacağı haberinin ardından, açıklanan üniversite yerleştirme sonuçları ile sevincimiz ikiye katlandı.

Ali Çilek'ten Büyük Başarı! Türkiye 179. su Oldu

Karaman'da kaliteli eğitimin adresi olarak bizler verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerinden Ali ÇİLEK sınavda Türkiye 179. su olarak büyük başarıya imza atmıştır.

Boğaziçi Kurs Merkezi Giriş Sınavı

Boğaziçi Kurs Merkezi olarak, öğrencilere kurs merkezimize kayıt olabilmek ve indirim hakkı sağlayan, bu yıl ilk defa düzenleyeceğimiz seviye belirleme sınavı 6, 7 ve 8. sınıflar için 21 Nisan 2021 Çarşamba günü, 9, 10 ve 11. sınıflar için 22 Nisan 2021 Perşembe günü saat 13.30'da kursumuz binasında yapılacaktır.

Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Sinan İpek BAŞARI KOLEJİNDE..!

Kişisel gelişim ve eğitim uzmanı Sinan İPEK okulumuz öğrencilerine ve Boğaziçi kurs merkezi öğrencilerine YKS’ye hazırlanırken kritik taktikler semineri verdi.

Öğrencimiz Nazlıcan Türkiye Birincisi Oldu

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi ortaklığıyla, Karamanlı ünlü denizci Piri Reis anısına Türkiye geneli düzenlediğimiz "İsraf" konulu kompozisyon yarışmasında öğrencisimiz Nazlıcan ASANAKUTLU "Su Damlasının Laneti" adlı eseriyle Türkiye birincisi olmuştur.

Karaman'ın Gururu Yine Başarı'dan