ANADOLU - FEN LİSESİ

9. Sınıf Velilerimizle Bir Araya Geldi

23.09.2018

Başarılarla dolu bir yılı geride bıraktıktan sonra, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk zili 17 eylül'de sevinç ve heyecanla çaldı.

Okulumuza yeni başlayan 9. sınıf öğrenci velilerimizle tanışmak ve kaynaşmak için Cuma akşamı okulumuzda tanışma yemeği yedik.

Velilerimizle birlikte yenilen yemeğin ardından okulumuz konferans salonunda toplantı gerçekleştirdi. Kurucu Temsilcimiz Mehmet Coşar, Anadolu ve Fen Lisesi Müdürümüz Hasan Hüseyin Yıldırım'ın konuşmalarının ardından, Başarı Liseleri Müdür Yardımcıları ve 9. sınıflarımızın derslerine giren öğretmenlerimiz kendilerini kısaca tanıttı.

Toplantının sonunda okulumuz Rehber Öğretmeni Bekir Özkay bilgilendirme semineri verdi. Yapılan konuşmaların ve bilgilendirmelerinin ardından toplantımız sonra erdi.

Yeni eğitim öğretim yılımızın tüm öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz.