ANADOLU - FEN LİSESİ

9. Sınıf Velilerimizle Bir Araya Geldik

24.09.2017

Yeni eğitim öğretim yılımızın ilk haftasında 9. sınıf velilerimizle bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

2017-2018 eğitim ve öğretim yılına başlarken Başarı Liseleri ailesine yeni katılan 9.sınıf öğrencilerinin velileriyle öğretmenlerimiz düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Okulumuzda yenilen yemeğin ardından konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Kurucu Temsilcimiz ve Okul Müdürümüz Mehmet Coşar'ın okulumuzun genel işleyişi hakkında kısa bilgilendirmesinin ardından Rehber öğretmenimiz Hakan Yalçın'ın sunumu ile devam etti. Ardından branş Öğretmenlerimiz, velilerimizi derslerinin içeriği ve yıl boyunca yapacakları etkinlikler hakkında bilgilendirdiler.

Daha sonra öğretmenlerimizle birebir görüşme fırsatı bulan velilerimiz toplantıdan çok memnun bir şekilde ayrıldılar.

Başarı Eğitim Kurumları olarak tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı ve başarı dolu bir yıl diliyoruz.