ANADOLU - FEN LİSESİ

Akçaşehir Ortaokulundan Okulumuza Ziyaret

13.12.2019

Başarı Liseleri olarak bugün Akçaşehir Ortaokulu öğrencilerini ağırlamanın ve eğitim hayatları süresince kendilerine bir nebze olsun ışık tutmanın sevincini yaşadık.

Akçaşehir Ortaokulundan 28 öğrenci Müdür Yardımcısı Mehmet ÇAMURDAŞ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Vahide ÇATKIN ile okulumuzu ziyaret ettiler.  Öğrencilere Fen Lisesi Müdür Yardımcımız Pelin AKSOY tarafından okulun işleyişi hakkında sunum yapılıp bilgi verildi. Okul Rehber Öğretmenimiz Bekir ÖZKAY öğrencilere,  onları lise hayatında neler beklediği, nelerle karşılaşabilecekleri ortaokuldan ne gibi farkları olduğu gibi konularda bilgilendirip öğrencilerin sorularını cevapladı. Ardından Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ömer Yasin AYHAN  taragindan öğrencilere hızlı okumanın önemi ve bu sürecin nasıl ilerlediği anlatılıp küçük bir uygulama yapıldı. Ogrencilerimiz Bilgisayar ogretmenimiz Halil Ibr. Aygunduz ile birlikte robot atölyesi ve robotik kodlama çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldular.

Okulumuzda keyifli vakitler geçiren öğrenciler okulumuzun laboratuvar, kütüphane,  müzik odası, yemekhane,  edebiyat sokağı gibi bölümlerini gezip keyifli vakit gecirdiler.

Başarı Liseleri olarak ziyaretimize gelen öğrencilerin gözlerindeki mutluluğu görmekten onur duyduğumuzu belirtir, kendilerine ve okulumuza ziyaret etmelerinde emeği geçen öğretmenlerine teşekkür ederiz.