ANADOLU - FEN LİSESİ

Başarı Kardeş Okulunda

01.11.2018

Özel Karaman Başarı Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Kardeş Okul Ziyareti

Özel Karaman Başarı Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, “Kardeş Okul” projesi kapsamında Bucakkışla İlkokul ve Ortaokuluna anlamlı bir gezi gerçekleştirdi. Bucakkışla İlkokul ve Ortaokulunu kardeş okul olarak seçen Özel Karaman Başarı Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, bu okulda öğrenim gören öğrencilere maddi ve manevi yardımda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, duygulu ve keyifli anlar yaşadılar.
 Yeni arkadaşlıkların ve dostlukların kurulmasına yardımcı olan bu tür ziyaretlerin bundan sonra da kültür faaliyetleri ile devam edeceğini söyleyen okul yöneticileri, velilerin ve “Sanat Kitabevi”nin bu konudaki yardımlarını da takdirle karşıladıklarını belirttiler.

Bucakkışla İlkokul ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine de göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.