ANADOLU - FEN LİSESİ

Dil Eğitimlerini Tamamladılar

03.08.2018

Karaman ‘da ilk defa gerçekleştirilen ve 17 gün süren Özel Karaman Başarı Koleji İngiltere Yaz kampı ve Dil Okulu Leicester şehrinde başladı.

Farklı ülkelerden gelen öğrencilerle birlikte İngilizce ders görmeye başlayan öğrencilerimiz,toplamda 40 saat sınıf içi 10 saate yakın da sınıf dışı aktivitelerde bulundu. Ayrıca konakladıkları Leicester Üniversitesi kampüsünde sosyal ve sportif etkinlikler gerçekleştirdiler.

Bunların yanı sıra Oxford şehri ve üniversite kampüslerini ve Shakespeare'in doğduğu köyü ve müze olan doğduğu evi gezme fırsatı yakalayan öğrencilerimiz, Alton Towers Eğlence Parkında da doyasıya eğlendiler.

Kurs sonrası projelerini sunup, eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını alan öğrencilerimiz son 3 gün  Londra'yı doyasıya gezdiler. Greenwich’te başlangıç meridyenine ayak basıp ,  Ulusal Tarih ve Bilim müzelerini ziyaret ettiler. Buckingham Sarayı’na uğrayıp , Hyde Park’ta yeşilliğin tadını çıkardılar. London Eye’a çıkıp tüm Londra’yı yukarıdan seyreden öğrencilerimiz kendilerine kattıkları vizyonla yeni eğitim öğretim yılına hazırlar.