ANADOLU - FEN LİSESİ

Doç. Dr. Abdurrahim TOKTAŞ Okulumuzda

29.12.2019

Başarı Liseleri olarak öğrencilere yönelik düzenlemiş olduğumuz kariyer günlerinin bu ayki konuğu Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Öğretim Üyesi Doçent Doktor Abdurrahim TOKTAŞ oldu.

Başarı Eğitim Kurumları konferans salonunda gerçekleşen söyleşide öğrencilerin sorularını cevaplayan Sayın TOKTAŞ taşınabilir kablosuz el cihazları için geliştirdiği geniş-bant MIMO anten sistemi ile ilgili aldığı patente değinerek Türkiyede imkanların geliştiğini ve bu gibi faaliyetler için desteklerin sağlandığına değindi.

Başarı Eğitim Kurumları olarak kendisine yaptığı çalışmalar adına teşekkür plakati takdim edildi. Sayın TOKTAŞ'a ziyaretleri için teşekkür eder, bilim ve teknoloji alanında yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz.