ANADOLU - FEN LİSESİ

Fen Lisemiz Türkiye Birincisi Oldu

16.05.2018

''3. İyilik Okulu Ödülleri'' projesinde 1200 Proje içersinden yapılan degerlendirmelerden sonra Özel Liseler arasında Türkiye 1.si olduk.

Deniz Feneri Derneği, ÖNDER-İmam Hatipliler Derneği  ve MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü iş birliğiyle Türkiye’deki tüm imam hatip ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liselerinde başarıyla uygulanan “Anadolu İmam Hatip LiseleriUygulamalı İyilik Proje Yarışması”ile, Deniz Feneri Derneği ve MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü iş birliği ile özel okullarda ilk defa gerçekleştirilen İyilik okulları projesinde  Dereceye giren projeler ve okulların ödülleri, Ankara merkezde Milli Eğitim sura salonunda Protokol, MEB yetkilileri, dereceye giren projelerin öğrencileri, danışman öğretmenler ve okul müdürlerine ödüllerini takdim etmiştir.   Törende Ozel Başarı  Fen lisesi "Genç Gönüllüler Öncü Oluyor" projesi ile 1.olmaya hak kazanarak ödülünü almıştır.

Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk kuşağını kuşanıp iyilik adına guzel faaliyetler yaptiklari projede  başta idarecilerimiz , ogretmenlerimiz ve ogrencileremize  tesekkur eder başarıların devamını dileriz.