ANADOLU - FEN LİSESİ

Geleceğin Uçak Mühendisleri Adım Adım Finale

20.09.2018

İGA ana sponsorluğunda düzenlenen ve yaklaşık 4 haftadır eğitimleri süren Model Uçak eğitiminde öğrencilerimiz adım adım finale doğru ilerliyorlar.

Aralarında 4 öğrencimizinde olduğu 36 genç, İstanbul Yeni Havalimanı’nda yapılacak olan yarışmaya eğitmenleri eşliğinde hazırlanıyorlar. Bu süreçte aldıkları derslerin ardından tasarladıkları uçaklarını raporlayan öğrencilerimiz yarışmada ki uçak yapımı aşamasına geçtiler.

''Hayallerine Uç'' sloganıyla üçüncüsü gerçekleşen yarışmada dereceye giren öğrencilerden birinci olan takım 6 bin TL, ikinci takım 4 bin TL, üçüncü takım ise 2 bin TL değerinde hediye çekleriyle ödüllendirileceklerdir. Yarışma finaline büyük bir azimle hazırlanan öğrencilerimiz,

İTÜ Uçak Uzay Bilimleri Fakültesi'nde eğitimlerini tamamlayan ve 20-23 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul Yeni Havalimanı’nda yapılacak 'Teknofest İstanbul’da' kapsamında gerçekleşecek yarışma finalinde öğrencilerimiz Emirhan Tala, Melike Tokgöz, Serasu Çamkaya, Nazlıcan Asanakutlu ile öğretmenimiz Eda Özge Öcal'a Başarılar Diliyoruz.