ANADOLU - FEN LİSESİ

Gençlerimizle Ankara'yı Gezdik

09.11.2017

Okulumuz mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında 8 Kasım 2017 Çarşamba günü,  12. Sınıf ve 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik “Bilkent Üniversitesi ve ODTÜ’ye bir gezi düzenledi.

Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.

Öğrencilerimize üniversiteyi ve lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan gezide; öğrencilerimiz  bölümler hakkında bilgi aldılar,  okulun fiziki yapısını , sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar  ve genel havasını teneffüs ettiler.
Üniversite gezisinin ardından kalan zaman diliminde öğrencilerimiz Anıtkabir’i ziyaret ederek ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran  ve minnet  ile andılar.

Güvenli bir geleceğe adım atarken,başarının ve mutluluğun anahtarı ellerinde olan öğrenciler yetiştirmeye devam ediyoruz.
“BAŞARI’lı” olmak ayrılcalıktır !!!