ANADOLU - FEN LİSESİ

Heyecanla Beklenen Münazara Yarışması Sonuçlandı

07.01.2018

Okulumuzda sınıflar arası düzenlenen münazara yarışması tamamlandı.

Yaklaşık bir ay süren yarışmada öğrenciler konuşma ve ikna becerilerini sergilediler. Eleme usulü yapılan yarışmada güçlü rakiplerini eleyerek finale kalan Anadolu Lisesi 11-A sınıfı ile Fen Lisesi 11-A sınıfı kıyasıya yarıştı. Final konusu olan “Huzur evleri gerekli midir?” tezini başarıyla savunan Anadolu Lisesi 11-A sınıfı birinci oldu. 11-A sınıfı öğrencileri M. Akif DEMİREL, Serhat Turan HOTAMIŞLI, Sevim ŞANLITÜRK’e birincilik ödüllerini Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ömer Yasin AYHAN takdim etmiştir. Yarışmayı az puan farkıyla kaybederek ikinci olan  Fen Lisesi 11-A sınıfı öğrencileri Melin DORUK, Yusuf ÇELİKKIRAN ve Sezai GÖÇMEN’e ise ödüllerini Türk Dili ve edebiyatı öğretmeni Esma Nur BİRER SOYALAN  takdim etmiştir. Final sonucunda her iki grup birbirlerini tebrik ederek güzel davranış örneği sergilemişlerdir.

Yarışma boyunca jüri üyesi olup öğrencilerimizden desteğini esirgemeyen tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.