ANADOLU - FEN LİSESİ

Karaman'da Bir İlke İmza Attık

03.10.2017

Fen Lisesi Müdür Yardımcımız Pelin Aksoy ve Matematik Öğretmenimiz Sadettin Çiçek'in 23-24 Eylül ile 30 Eylül 1 Ekim tarihlerinde Karatay Üniversitesinde düzenlenen ve 30 saat süren Robotik ve Kodlama eğitimini başarı ile tamamladılar.

Geçen sene okulumuzda başlayan robotik eğitimleri bu yıl ortaokul ve lise için robotik ve kodlama olarak devam ediyor. Karaman'da Robotik ve Kodlama eğitimine ilk okul olarak bu konuda gurur duyuyoruz.

Öğrencilerimiz kodlama eğitimi ile sistematik düşünme, problem çözebilme, olaylar arasındaki ilişkileri görebilme, yaratıcı düşünebilme gibi yetiler kazanırken üretecekleti projeleri robotlarla hayata gecirecekler. Eğitimlerimizle birlikte öğrencilerimiz ilk uygulamalarına başladılar.