ANADOLU - FEN LİSESİ

Lösev Yararına Yardım Gecemize Yoğun İlgi

10.04.2018

Yaptığı projeler ve elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren okulumuz, son projesiyle Karaman’da bir ilke imza attı.

‘’Ona hak ettiği ilgiliyi, sevgiyi, tedaviyi ve eğitimi siz sağlayın’’ sloganıyla çıktığımız yolda tüm okul öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı yapbozları sergilediğimiz sergi yoğun katılımla Grand otel’de gerçekleştirildi.

Toplamda 80 yapbozun sergilendiği sergimize İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mevlüt Kuntoğlu, Müdür Yardımcılıları, Veliler, Öğrenciler ve Karaman halkı katıldı.

İki yıl önce kanserden babasını kaybeden Edebiyat Öğretmenimiz Esma Nur Birer Soyalan'ın öncülüğünde hazırladığımız program, Kurucu Temsilcimiz ve Okul Müdürümüz Mehmet Coşar ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Kuntoğlu’nun konuşmalarıyla başladı. Daha sonra Lösev Yetkilisi Şeyma Ayan hanım Lösev çalışmaları hakkında bilgi vererek Esmanur öğretmenimiz başta olmak üzere tüm Başarı Eğitim Kurumları ailesine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından programda yapboz satışlarına geçildi. Şehrimizin birçok iş adamının yanı sıra velilerimiz ve Karaman halkının satışlara göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri mutlu etti.

Ara ara yapılan çekilişlerle de hediye kazanan Meryem Gözil, Ayşe Lafçi ve Neriman Ülke’ye hediyeleri Milli Eğitim Müdürümüz Mevlüt Kuntoğlu ve Esmanur öğretmenimiz tarafında takdim etti. Program akışı içerisinde Dört Metrekare ekibi sahne alarak katılımcılara eğlenceli anlar yaşattılar.

Geceden elde edilen tüm gelir lösev vakfına bağışlanmıştır.

Programda emeği geçen ve bizi bu yolda yalnız bırakmayan başta Kurucu Temsilcimiz ve idarecilerimizle birlikte tüm öğretmen ve öğrencilerimize, bu gecede kapılarını bizlere açan Grand Otel yetkili ve çalışanlarına, yapbozların vücut bulmasında ve programı gerçekleştirmemize yardımcı olan Karaman Belediyesi, Akyürek, Tümsiad ve Aydın yapı malzemelerine, gecemize teşrif ederek bizlere destek olan siz sevgili Karaman halkına ve tabi ki de böyle bir geceyi organize eden Edebiyat Öğretmenimiz Esma Nur Birer Soyalan’a Canı gönülden teşekkür ediyoruz.