ANADOLU - FEN LİSESİ

Maker Faire 2018

17.02.2018

Başarı Eğitim Kurumları olarak Gaziantep Özel Deva Okullarının organize ettiği, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu ve Özel Öğretim Kurumları Birliği Dernek Başkanı Hami Koç'un katıldığı Make Faire 2018 Fuarı'na katıldık.

Okulumuz öğretmenlerinden;
Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Pelin Aksoy, Fen Bilimleri Öğretmenleri Ali Akkuş ve Abdullah Bozdağ, Sınıf Öğretmeni İshak Göktekin ile 7.sınıf öğrencisi Yiğit Ali TOKTAŞ, Fen Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi Emirhan Tala ve 10. Sınıf Öğrencisi Tolgahan Attar Gaziantep Deva Okulları’nda bu yıl ikincisi düzenlenen, Maker Faire 2018 etkinliğine katıldılar.

Öğrencilerimiz Robotik kodlama ve Fen bilimleri alanlarındaki projelerini sundular. Ulusal olarak düzenlenen ve birçok okulun katıldığı etkinlik sayesinde diğer okulların da hazırlamış olduğu projeleri yakından tanıma fırsatı buldular. Diğer öğrenciler ve öğretmenler ile bilgi alışverişinde bulunarak eğlenceli ve verimli bir gün geçirdiler.