ANADOLU - FEN LİSESİ

Öğrencilerimiz Manavgat'ta

16.04.2018

Sosyal etkinlikler kapsamında 12.sınıflarımıza yönelik "Manavgat Gezisi" düzenlendi. Yaklaşan sınav öncesi öğrencilerimize moral depolamak, öğrencilerimizi dinlendirmek ve  öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak İçin doğa harikası bir gezi yapmanın gururunu yaşıyoruz.

15 Nisan 2018 Pazar günü adımıza tahsis edilen tekneyle eşsiz manzara eşliğinde Manavgat Irmağı'ndan Akdeniz’e ulaşıldı. Teknede yapılan kahvaltı sonrası sahilde öğrencilerimizle yürüyüş ve etkinlikler yapılarak unutulmaz anlar yaşandı. Sahilde öğle yemeğinden sonra teknede eğlenceler tüm hızıyla devam etti. Manavgat Şelalesi gezisinin ardından Side Antik Şehri ve tarihi müzesi de gezildi. Son olarak serbest etkinlikler kapsamında alışveriş merkezlerinden aileleri sevindirecek hediyeler alındı. Karaman’a mutlu ve eğlenceli bir şekilde dönüş yapıldı.

Geziye katılan öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Başarı Lisesileri olarak düzenlemiş olduğumuz bu gezi ile öğrencilerimize güzel anılar yaşatmanın haklı gururunu yaşıyoruz.