ANADOLU - FEN LİSESİ

Okullarımıza İki Ödül Birden

17.05.2018

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan Beslenme Dostu Okullar Programı ve Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü kapsamında Okulumuz hem Beyaz Bayrak ve hem de Beslenme Dostu Okul sertifikalarını almaya hak kazanmıştır.

Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Konser Salonunda düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali İyibaş, Ermenek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Kocamaz, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Okulların hijyen ve temizlik standartlarını ölçen, okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığını arttıran ve okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması için Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından okullar belirli kriterlere göre denetlenmektedir. Yapılan incelemelerin ardından gerekli şartları taşıyan kurumlar sertifika sahibi olur.

Başarı Eğitim Kurumları olarak, Anadolu Lisemiz, Fen Lisemiz ve İlkokulumuz hem beyaz bayrak hem de beslenme dostu okul olma kriterlerini yerine getirerek belgeleri almaya hak kazandık.

Okullarımızın bu ödülleri almasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.