ANADOLU - FEN LİSESİ

Okulumuz Beyaz Bayrak İle Ödüllendirildi

30.12.2017

Okulların, temizlik ve sağlığa uygunluk açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan “Beyaz Bayrak Projesi’nde” gerekli kriterleri sağlayan okulumuz, Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törende “Beyaz Bayrak” ve Sertifika ile ödüllendirildi

Başarı Eğitim Kurumları eğitim-öğretim ve sosyal-kültürel alanlarda kazandığı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Karaman İl Halk Sağlığı Müdürlüğü personelince yapılan denetimler sonucunda okulumuz, sağlık ve temizlik kurallarına en üst seviyede uyduğu için “Beyaz Bayrak”la ödüllendirildi.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen ödül töreni ile beyaz bayraklarını aldıklarını ifade eden Başarı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Nejdet Ünlütürk yaptığı açıklamada, ”Her geçen gün yeni bir başarı elde ediyoruz. Başarı Liseleri olarak sadece belli birikimlerin kazandırılmasına odaklanmış bir okul değil, öğrencilerimizi her yönüyle hayata hazırlayan bir okuluz.” diyerek bu projeyle okullarda temizlik ve hijyenin en üst seviyede olmasının amaçlandığını ifade etti.