ANADOLU - FEN LİSESİ

Yangın Vaaaaarrr!

17.03.2018

28 Şubat Sivil Savunma Günü münasebetiyle Başarı Liseleri olarak, öğrencilerin doğal afetler karşısında bilinçlenmesi ve bu konuda gerekli eğitimleri almaları amacıyla yangın ve tahliye tatbikatı yaptık.

Olası doğal afetlerde can kaybını en aza indirmek amacıyla, toplu yaşam alanlarında, her yıl uygulanan yangın ve deprem tatbikatı okulumuzda da her yıl olduğu gibi bu yıl da uygulandı. 28 Şubat Sivil Savunma Günü münasebetiyle okulumuz, öğrencilerin doğal afetler karşısında bilinçlenmesi ve bu konuda gerekli eğitimleri almaları amacıyla yangın ve tahliye tatbikatı yaptık. Yaptığımız tatbikat önceki yıllara nazaran daha renkli daha verimli geçti. Öğrencilerimizi olası doğal afetlere karşı bu tip tatbikatlarla bir nebze olsada bilgilendirebilmenin haklı gururnu yaşıyoruz. Tatbikatta emeği geçen başta Karaman Belediyesi İtfaye müdürlüğü çalışanlarına, Sivil Savunma Kulübü Rehber Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkkür ederiz.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ