ANASINIFI

Anasınıfı Öğrenci Etkinlikleri

Konumuz Meslekler

Anasınıfı B meslekler konusunda aşçımız Şaban ustayla birlikte turşu kurduk. Aşçılıkla ilgili merak ettiklerimizi sorduk. Fen laboratuvarımızda Neşe öğretmenimizle birlikte incelemeler yapıp, büyüteç, mıknatıs ve iskeletimizi inceledik. Bize vakit ayıran herkese teşekkür ediyoruz.

Bir Mssalda Ben Anlatıyorum

Her hafta haftanın çocuğu masal çantası ile birlikte belirlenen masal kitabını okula getiriyor. Arkadaşlarına görsellere bakarak aktarıyor, öğretmeni ile birlikte okuyor. Sene sonuna kadar masal kütüphanesini oluşturuyor. Ahmet Cemil ATEŞ'E masal anlatımı için teşekkür ederiz.

Sulu Oyunlar

Anasınıfı B öğrencilerinin havaların ısınmasıyla yaptıkları sulu oyun etkinliği.

Yumurta Deneyi

Anasınıfı B öğrencilerimiz batan batmayan yumurta deneyi yaptı. Yumurtanın tuzlu suda neden batmadığını öğrendiler.

Fillerimiz

Gri rengi öğrendik fillerimizi yaptık.

Anasınıfı B Etkinliklerimiz

Anasınıfı B öğrencilerimiz gri rengi karıştırarak buldu. Oynadıkları oyunla nefes açma çalışması yaptı. Son olarak kes-yapıştır çalılması yaparak etkinliklerini tamamladı.