ANASINIFI

Anasınıfı Öğrenci Etkinlikleri

Sulu Oyunlar

Anasınıfı B öğrencilerinin havaların ısınmasıyla yaptıkları sulu oyun etkinliği.

Yumurta Deneyi

Anasınıfı B öğrencilerimiz batan batmayan yumurta deneyi yaptı. Yumurtanın tuzlu suda neden batmadığını öğrendiler.

Fillerimiz

Gri rengi öğrendik fillerimizi yaptık.

Anasınıfı B Etkinliklerimiz

Anasınıfı B öğrencilerimiz gri rengi karıştırarak buldu. Oynadıkları oyunla nefes açma çalışması yaptı. Son olarak kes-yapıştır çalılması yaparak etkinliklerini tamamladı.

Gökkuşağı Deneyi

Anasınıfı A öğrencilerimizden Zehra BALOĞLU'nun anne ve babası Zeynep BALOĞLU ve Şerafettin BALOĞLU eşliğinde bebeklikten bugüne kadar olan fotoğraflarını incelediler ve gökkuşağı deneyi yaptılar. Velilerimize teşekkür ediyoruz.

Veli Katılım Etkinliği

Veli katılım etkinliğimizde Garanti Bankası'nı ziyarete gittik. Zümra ve ailesine ilgisinden dolayı çok teşekkür ederiz.