ANASINIFI

Veli Katılım Etkinliği

Veli katılım etkinliğimizde M.Akif Yakarşimşek'in veteriner bürosuna ziyarete gittik. M.Baki ve ailesine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Aile Katılım Etkinliği

Anasınıfı A "Aile Katılım Etkinliği" kapsamında velilerimizle çeşitli etkinlikler yaptılar. Velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Aile Katılım Etkinliği

Veli katılım etkinliğinde Çolakoğlu ticarete gezmeye gittik. Abdülaziz, Abdülmelik ve ailesine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Veli Katılım Etkinliği

Veli Katılım Etkinliğimiz için Nadide Mobilya'yı ziyarete gittik. Mehmet Emin ve ailesine çok teşekkür ederiz.

Okulumuz Hayvanat Bahçesini Gezdik

Okulumuz Anasınıfı B öğrencileri hayvanat bahçemizi gezdi.

Aile Katılım Etkinliği

Anasınıfı A öğrencilerimizden Ali Sadi AYGÜN'ün velileri Seher AYGÜN ve Abdullah AYGÜN eşliğinde bebeklikten bugüne kadar olan fotoğraflarını incelediler ve çim adam yaptılar. Velilerimize teşekkürler.