ANASINIFI

Anasınıfı Tüm Foto Galeriler

Sulu Oyunlar

Anasınıfı B öğrencilerinin havaların ısınmasıyla yaptıkları sulu oyun etkinliği.

Veli Katılım Etkinliği

Veli katılım etkinliğimizde M.Akif Yakarşimşek'in veteriner bürosuna ziyarete gittik. M.Baki ve ailesine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Aile Katılım Etkinliği

Anasınıfı A "Aile Katılım Etkinliği" kapsamında velilerimizle çeşitli etkinlikler yaptılar. Velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Aile Katılım Etkinliği

Veli katılım etkinliğinde Çolakoğlu ticarete gezmeye gittik. Abdülaziz, Abdülmelik ve ailesine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Yumurta Deneyi

Anasınıfı B öğrencilerimiz batan batmayan yumurta deneyi yaptı. Yumurtanın tuzlu suda neden batmadığını öğrendiler.

Veli Katılım Etkinliği

Veli Katılım Etkinliğimiz için Nadide Mobilya'yı ziyarete gittik. Mehmet Emin ve ailesine çok teşekkür ederiz.