Başarılara Doymadık

10.03.2019

Başarı Eğitim Kurumları olarak akademik başarılarımızın yanı sıra, sosyal ve sportif faaliyetlerde de iddia ve başarılarımızla göz doldurmaya devam ediyoruz.

İlimizde bulunan bazı özel okulların yapmış olduğu il geneli kabul sınavında 4. sınıf öğrencilerimizden Aybüke Döleker İl Birincisi, Seden Öcal İl Dördüncüsü olmuştur.

Sportif faaliyetler alanında ise;

İl genelinden düzenlenen Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Hentbol müsabakalarında okulumuz Hentbol Takımlarımız İl Dördüncüsü,

Yıldız Erkekler Masa Tenisi turnuvasında okulumuz Masa Tenisi Takımımız İl Üçüncüsü,

Küçükler Basketbol turnuvasında okulumuz Kız ve Erkek Basketbol Takımlarımız İl İkincisi,

ve 19 takımın katılımıyla gerçekleştirilen Okullar Arası Yıldız Erkekler Futbol turnuvasında okulumuz Futbol Takımı namağlup olarak İl Birincisi olmuştur.

Katıldıkları tüm spor branşlarında derece elde eden öğrencilerimize ve onlara büyük emek sarfeden Beden Eğitimi Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca 3 Nisan'da Niğde'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası 1. Grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan Futbol Takımımıza başarılar dileriz.