Konu Satranç İse Başarı Oradadır

05.03.2017

04-05 Mart 2017 tarihlerinde Piri Reis Kültür Merkezinde düzenlenen "Karaman Küçükler ve Yıldızlar Takım Yarışmaları" turnuvasında öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

Yarıştığımız her iki kategoride de öğrencilerimiz bizleri gururlandırmış ve il üçüncüsü olmuşlardır.

Küçükler kategorisinde Hasan Hüseyin Ergün, Ali Taylan Güzeloğlu, Muhammet Yumuşak, Pelin Okur ve Ahmet Mert Akbel mücadele ederken
Yıldızlar kategorisinde de Alirıza Şekerci, Sait Talha Buşgut, Mehmet Zahit Kantar, Mehmet Çiğdem ve Süleyman Arif Akın yarıştı.

Öğrencilerimiz takım olarak il derecesi elde ederken aynı zamanda mücade elttikleri masalarda da bireysel derece kazandılar.

Yıldızlarda;
Alirıza Şekerci 1. Masada En İyi Derece

Küçüklerde;
Hasan Hüseyin Ergün 1. Masada En İyi Derece
Ali Taylan Güzeloğlu 3. Masada En İyi Derece ve
Ahmet Mert Akbel 4. Masada En İyi Derece elde ettiler.

Her iki kategoride de il üçüncülüğü elde eden öğrencilerimizi, emeklerinden dolayı Öğretmenlerimiz Hafize Özer ve Halil İbrahim Aygündüz'ü tebrik ederiz.