Küçüklerimiz Filede Büyüledi

19.02.2017

13-17 Şubat tarihleri arasında Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen okullar arası küçükler voleybol il birinciliği müsabakaları 10 okuldan yaklaşık 100 sporcunun nefes kesen mücadelesine sahne oldu. İlk günden son güne kadar heyecan dolu geçen maçlarda tüm hünerlerini sergileyen küçük yıldızlarımız ortaya koydukları performansla tribünleri dolduran voleybol severleri adeta büyüledi. 5 gün boyunca devam eden müsabakalarda yıldızlarımızı zorlu sınavlarında okul arkadaşları ve aile bireyleri bir an olsun yalnız bırakmadı.

Karaman ili voleybol hakemlerinin görev aldığı müsabakalarda oynanan final karşılaşmalarının ardından erkekler kategorisinde Okulumuz il birincisi olmuştur.

Kategorisinde gruplarında birinci olan takımımız ileri bir tarihte yapılacak olan grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı kazandı.

Öğrencilerimizi ve emeklerini esirgemeyen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Kenan Eke ve Yücel Karakuş'u tebrik eder, grup müsabakalarında başarılar dileriz.