Neslihan Kılıçoğlu Türkiye Şampiyonu Oldu

24.01.2018

Okulumuz öğrencilerinden Neslihan Kılıçoğlu Türkiye Şampiyonu olarak bir başarıya daha imza attı.

Katıldığı tüm turnuvalardan derecelerle dönen Neslihan, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde 16-18.01.2018 tarihleri arasında Aksaray'da düzenlenen Yüzme Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarı örneği gösterip Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Neslihan,

150 Metre karışık, 50 metre serbest, 50 metre sırt üstü, 100 metre serbest ve 200 metre serbest stillerde Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Ayrıca, 100 metre kurbağalamada Türkiye ikinciliği elde etmiştir.

Toplamda katıldığı 6 kategorinin üçünde Avrupa barajını geçerek Milli Takıma seçilme hakkı kazanmıştır.

Öğrencimiz Neslihan Kılıçoğlu'nu üstün başarılarından dolayı tebrik eder, Milli Takım'a seçile yolunda başarılar dileriz.